AvaloBanking - Maksuliikenteen edelläkävijöille

Kokosimme yhteen talousjohdon näkemykset nykyaikaisesta maksuliikenneratkaisusta ja yhdistimme siihen Avalon kokemuksen. Tälle perustalle voit huoletta rakentaa kyberturvallisen ja digitalisoidun pankkiyhteyksien tulevaisuuden.

Uusinta teknologiaa maksuliikenteeseen

AvaloBanking yhdistää toimialan kokeneimpien asiantuntijoiden ohjelmistokehitys- ja liiketoimintaosaamisen. Sen pohjalta kehitimme maksamisen ja tiliraportoinnin automaatioon markkinoiden ketterimmän monipankkiohjelmiston, johon luottavat taloushallinnon palvelukeskukset, ERP kumppanit ja pankit. Saat Avalon käyttöösi pilvipalveluna tai asennettuna omaan ympäristöösi.

Lisäarvoa palvelukeskusten liiketoimintaan

Avalon avulla automatisoit moniyritysympäristön maksuliikenteen turvallisesti ja optimoit vastuuhenkilöiden ajankäytön. Hallitset helposti isojen massojen maksuliikennettä keskitetysti ja tehokkaasti. Pankkien lisäksi tavoitat yhden automatisoidun kanavan kautta myös verkkolaskuoperaattoreiden ja viranomaisten KATRE -palvelut.

AvaloCloud - Turvallisesti pilvessä

Sukella Avalon turvalliseen pilveen. Sieltä löydät uuden tien maksuliikenteen maailmaan. Kaiken oleellisen, mutta et mitään turhaa.

Sinivalkoinen suomalainen maksuliikennepilvi

AvaloCloud valaisee vaihtoehdon raskaille järjestelmille. Sen avulla maksuliikenteen uudistaminen tapahtuu kirjaimellisesti tunneissa eikä kuukausissa.

AvaloCloud arkkitehtuuri tukee täydellisesti palvelukeskusten vaateita. Sen jokainen osa on suunniteltu maksuliikenteen turvalliseen automaation ja kontrolloitavuuteen. Luot helposti automatiikka mm. seuraaviin maksuliikenteen osa-alueisiin:

Aineistolähetykset ja noudot

Tili- ja tapahtumaraportointi

Maksupalautteiden seuranta

Pankkiaineistojen muunnokset

Tiliöinti ja täsmäytys

Prosessien valvonta ja hälytykset