AvaloApps - avaimet maksuliikenteen automaatioon

Appien avulla voit luoda modernin maksuliikenteen prosessin täsmällisesti ja kevyesti. Keskitä kassanhallinta taloushallinnon pääjärjestelmiin ja paikkaa puuttuvat palaset täsmäappilla.

AvaloConnect

Yhdistää yrityksen taloushallinnon järjestelmät pohjoismaisten pankkien, viranomaisten (KATRE) ja verkkolaskuoperaattoreiden palveluihin automaattisesti.

Liität monipankkiyhteydet hetkessä saumattomaksi osaksi taloushallintoasi. AvaloConnectin kyberturvallinen pankkiyhteys valvoo prosessia ja hälyttää poikkeustilanteista automatiikalla. Kaikkien Suomessa toimivien pankkien ohella yhdistämme taloushallinnon järjestelmäsi hetkessä skandinaavisten ja Baltian alueella toimivien pankkien globaaleihin kanaviin.

AvaloSafe

Suojaa maksuaineistot reaaliaikaisesti ja 100% yhteensopivasti pankkien kuvaamalla tavalla.

AvaloSafe on suomalainen kyberturvainnovaatio, joka torjuu mahdollisuudet maksuaineiston manipulointiin. AvaloSafen avulla luot kybersietoisen maksuliikenneprosessin ja varmistat maksuaineistojen eheyden osana GDPR:n mukaisia teknisiä suojaustoimenpiteitä.

AvaloSEPA

Muuntaa maakohtaiset ja in-house-muotoiset maksuaineistot pankin edellyttämään ISO 20022 muotoon.

AvaloSEPA tuntee pankki- ja maksutyyppikohtaiset eroavuudet. Nerokkaan yksinkertainen rajapinta ei edellytä muutoksia maksuja tuottavaan järjestelmään. Camt, pain, In-house, KTL, LB, LMP, SISU, CFP… tuttua kieltä Avalolle, joka osaa kaikki murteet ja kääntää ne sujuvasti SEPAksi

AvaloAdapt

On mittojesi mukaan tuunattu appi, joka tuo automaation sinne missä maksuliikenteen prosessi työllistää liikaa.

AvaloAdapt appit ovat maksuliikenteen läpivalaisun tuloksena syntyneitä sovelluksia, joiden toteutuksessa ei tingitä keveydestä tai tietoturvasta. AvaloAdapt on tehty helpottamaan täsmäyttämistä ja poistamaan päällekkäisiä työvaiheita maksu- ja tiliraportointiin liittyvien pankkiaineistojen käsittelyssä.

AvaloPayments

On appi yksittäisten SEPA- ja valuuttamaksujen käsittelyyn kaikilla herkuilla helpossa selainpohjaisessa käyttöliittymässä.

AvaloPaymentsilla käsittelet maksut ja niiden liitteet, luot aukottoman audit trail -ketjun ja raportoit maksut sekä niiden palautetiedot automatiikalla. Poistat vaaralliset työyhdistelmät helposti sovelluksen monipuolisten kontrollien avulla.

AvaloReports

Raportoi talousjohdolle tiedon pankkitilien tapahtumista automaattisesti haluttuun aikaan.

AvaloReportsilla käsittelet tehokkaasti pankkien tarjoaman tili-informaation. Tiliotteiden, viitesuoritusaineistojen sekä saldo- ja tapahtumaotteiden monipuoliset hakutoiminnot ja raportointiin sisältyvä automatiikka tekevät tästä appista korvaamattoman osan työnkulun automatisointia.